Provokatör Kadına Eğitimci Bile Dayanamadı. 'Beni Yayından Alın'

4440 izlenme 03 Eylül 2021
Reklamlar
 Eğitim Uzmanı Cihat Şener, okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla ilgili yeterli önlemler alınıp alınmadığını sorgularken, “Geçen sene neredeydiniz? Niye geçen sene önlemler almadınız da bir Milli Eğitim Bakanı değiştirdik?” dedi. 
Eğitimci konuşurken araya giren provakatör kadın ise okulların açılmasıyla ilgili “moral bozması ” gerekçesiyle Şener’i üzülerek dinlediğini söyledi.  

Eğtim uzmanı bu sözlere tepki göstererek “Müsade ederseniz sözümü kesmemeniz mümkün mü acaba, Kanal sizin nasıl olsa, dikkatimi dağıtmayın. Muharrem bey beni yayından alınız” diye tepki gösterdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu, Sadat Denilen Oluşumun Önünde Tarihi Bir Konuşma Yaptı ERBAKAN, YILLAR ÖNCE ATATÜRK HAKKINDA NE DEMİŞTİ Sokağa Çıkmaları Engellenen Bazı Yaşlı Vatandaşlar Maharetlerini Göstermeye başladı Tayyip'ten akp'li belediye başkanlarına komik çağrı: İhaleleri şeffaf yapın, hatta canlı yayınlayın