Milleti Tehdit eden Kadın

31034 izlenme 12 Mayıs 2022
Reklamlar
Halk tv.de yayınlanan bir programda gazeteci İsmail Saymaz,  Milleti Ölümle Tehdit eden o meczup Kadının Maskesini Düşürerek çok önemli bilgiler verdi.
O kadın "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır." demişti.
Bu sözlerinden dolayı Rtük'ün ceza uygulamadığı ve hala elini kolunu sallayarak dolaşan kadına en ufak hukuki ceza verilmezken Canan Kaftancıoğlu'na attığı twitlerden dolayı ceza verilmesi büyük tepki yarattı.

O kadının skandal sözlerinden sonra Halk tv.de yapılan program

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'tan akp'li meclis üyelerine büyük tepki Tayyip'in damadının 'Çok Beklersiniz' konuşması yeniden sosyal medyanın gündeminde Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: ''Kalabalıklar halinde dolaşmalar devam ederse. .'' İZLEYENLERİ, YOK MU BU VATANIN SAHİBİ? DİYE SORDURTAN GÖRÜNTÜLER