Çanakkale'nin Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Kuraner Erbaş’ın sarık takıp sakallarını uzatması tepki çekmişti. Yolda uzun sakalı ve sarığıyla dikkati çeken Kuraner Erbaş’ı, resmi polis otosunu kullanırken gören bir vatandaş, 155 Polis İmdat Hattı’nı arayıp, ihbarda bulunmuş Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler, hakkında bir süre önce soruşturma başlatılan polis memuru Kuraner Erbaş’ı açığa almıştı.
Mustafa Alptuğ Akkoca, sosyal medya hesabından “Arama noktasında resmi araçlı Cübbeli Sarıklı Sakallı Polisi durduran, polis kimliğini soran, Bayramiç ilçe emniyeti arayıp resmi araçlı cübbeli sarıklı sakallı bir polis memurunun görevde olup olmadığını sorgulayan, vatandaşın şikayetini değerlendirip vazifesini yerine getiren, sorgulama ve doğrulatma sonrası cübbeli sarıklı sakallı polis memurunun resmi araçla yoluna devam etmesine müsaade eden polis memurunun görev yaptığı şube ve görev yeri değiştirildi mi? Arama noktasında görevini yerine getiren şerefli Türk polisi şuan nerede? Kim tarafından görev yaptığı şube ve ne sebeple değiştirildi?” sorularını yöneltti.
Mustafa Alptuğ Akkoca’ın paylaşımı şöyle:

MİLLİ Savunma Bakanlığı’ndan açıklama: 10 terörist etkisiz hale getirildi44 izlenme
Erdoğan hangi CHP'liye bunu söyledi. "Senin CHP Genel Başkanı olman gerekir, yardımcı olurum"2321 izlenme
SADAT ile Türk ordusuna bunu yapmaya çalışıyor.. çok önemli6942 izlenme
TİM Başkanı Gülle'den seçim hakkında açıklamalar33 izlenme
Sokak Röportajına konuşunca anında gözaltına alınan vatandaş: ''Burada Erdoğan’ı eleştirip İmamoğlu’nu övemezsin.''1632 izlenme
İstanbul'da enflasyon nerdeyse yüzde 8057 izlenme
Kolaya da Zam Geldi Sosyal Medyada Mizah Konusu Oldu68 izlenme
Sedat Peker'in rüşvet ağı paylaşımlarının odak noktası olan Mine Tozlu Sineren, iddiaları doğruladı.56 izlenme