İngiliz Times gazetesine konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bundan sonra daha fazla sokak protestosu düzenleyeceklerini anlattı.
Times gazetesi muhabiri Hannah Lucinda Smith'in Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı röportaj, "Adalet Yürüyüşü"nü merkezine aldı. BBC Türkçe'nin aktardığına göre Kılıçdaroğlu röportajında Türkiye'yi "demokrasiye geri döndürme" sözü verdi.
Bundan sonra daha fazla sokak protestosu düzenleyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz 15 Temmuz darbe girişiminin karşısındayız. Yaşananları, insanların demokrasi mücadelesi olarak görüyoruz. Ama diğer yanda da, Saray'ın 15 Temmuz'u var. Saray darbe girişiminden yararlandı ve beş gün sonra olağanüstü hâl ilan etti. Buna 'sarayın darbesi' diyoruz."
"ÖZGÜR BİR RUHUM OLDUĞU GERÇEĞİYLE BAŞ EDEMİYORLAR"
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve partisi için "Artık terör örgütleriyle birlikte hareket etme noktasına geldi" açıklamasını yapmıştı.
"Terörist tanımını kabul etmiyorum, hatta buna gülüyorum" diyen Kılıçdaroğlu, şu görüşleri dile getirdi:
"Özgür bir ruhum olduğu gerçeğiyle baş edemiyorlar. Eğer biri demokratik olmayan bir kültürden geldiyse, benim yürüyüşüme de terörist yürüyüş diyecektir."
Oyuncu Emrah Parlak: 'Babam Rüşvet alan şerefsizdir, halk düşmanıdır' derdi.8527 izlenme
Mimarlar Odasından açıklama: Yaşanan seller doğal afet değildir4198 izlenme
Sabiha Gökçen karıştı: Çok sayıda yaralı var68357 izlenme
İstihbarat Eski Başkanından Çok Önemli Uyarılar. Hatay'a dikkat2432 izlenme
Piyasalar Fed öncesi düşüşte34 izlenme
Girişimcilere finansman desteği48 izlenme
Valilikten itiraf: 15 Temmuz’da zimmet kaydı tutmadan silah dağıttık!965 izlenme
Et ve Süt Kurumu zam açıklaması yaptı: Fiyatların istikrarı için gerekli araçlar kullanılacak49 izlenme