Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul milletvekili Enis Berberoğlu avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Berberoğlu "Benden suçlu ve iftiracı çıkmaz" dedi.
Maltepe Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, avukatı Yiğit Acar aracılığı ile basında yer alan gerçeğe ilişkin, açıklama yaptı.
Berberoğlu açıklamasında şunları kaydetti “Haksız ve hukuksuz mahkeme kararı ile 2 aydır bir koğuşta tek başıma kalıyorum. Görüştüğüm kişiler beni ziyarete gelen 50 kadar CHP'li milletvekili ile avukatlarımdan ibarettir. Bu görüşmelerin tamamında neler konuşulduğu kendilerine sorulabilir.
Ama hepsinde hukuki durumumu anlattığımı, adaletten umudumu kesmediğimi söylediğimi hatırlıyorum. Rivayet kipiyle aktarılan hususlarda yanılma veya yanıltma yoksa kötü niyet vardır. Son olarak şunu söylemeliyim ki, adaletin tecelli etmesi engellenebilir, hukuken aklanmam gecikebilir, çektiğim eziyet uzayabilir. Ama hiçbir halde benden suçlu, iftiracı, ve ortada bir suç olmadığı için itirafçı çıkmaz. Bu konuda başka bir açıklama yapmayacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum. Enis Berberoğlu” dedi.
Resmi talimat: Öğrencilerin en az yüzde 35'ini imam hatiplere kaydedin!10524 izlenme
İmamoğlu – Ali Koç Polemiğinde Bir Diğer Gelişme! Fenerbahçeli Fazıl Say’dan Tepki İçeren Sözler57 izlenme
Yargıtay, bayramda dönüş bileti bulamayınca işten atılan çalışanın mağdur edildiğine karar verdi53 izlenme
Togo Kuleleri için yıkım kararı63 izlenme
KEMAL KILIÇDAROĞLU 10 MADDELİK BİLDİRİ AÇIKLADI566 izlenme
Profesör; "Hastaneye giderseniz sizi zorla hasta ederler" dedi.610 izlenme
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Sorulan Sorular Karşısında Zorlandı: Bir Hesap Hatası Yok mu Sayın Bakan?53 izlenme
Saraya Doymayan Tayyip erdoğan'a bir saray daha. Sırf klima maliyeti 3 Milyon (trilyon)7846 izlenme