Ana Sayfa
11 Ocak 2022 ( 1483 izlenme )
Reklamlar

19 kişiyi dolandıran Adam Demokrasi Nöbetinde yakalandı

Sahte paralarla yaşlı ve dikkatsiz 19 kişiyi dolandıran 44 yaşındaki Murat Ç., demokrasi nöbetinde yakalandı. Hırsızlık ve dolandırıcılıktan kesinleşmiş hapis cezası bulunan Murat Ç. tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 5 aydır sürdürdüğü istihbarı çalışması sonucu, daha önce 4 ayrı hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından 7 yıl 6 ay cezası kesinleşmiş mahkumiyeti bulunan Murat Ç.’yi dün akşam saatlerinde demokrasi nöbetinin yapıldığı Madenci Anıtı’nın çevresinde yakaladı.

 Araştırmada, Murat Ç.’nin il genelinde sözde birilerinden aldığı borcu ödemek veya para bozdurmak senaryolarıyla yaşlı ve dikkatsiz 19 kişiyi dolandırdığı tespit edildi. İkna ettikleri kişilere oyuncakçılardan aldığı 200 ile 100 liralık üzerinde ‘Geçersiz’ ibaresi bulunan sahte paralardan verip paraları bozdurarak dolandırıcılık yaptığı ortaya çıkan Murat Ç.’nin üzerinde yapılan aramada çok sayıda sahte para ele geçirildi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tayyip'in eski şoförü Yeliz: Ekonominin kötü gitmesinin altında CHP’nin parmağı var Akp genel başkanı bir vatandaşın tepkisini önce şaşkın gözlerle izleyip ardından hiç bir şey olmamış gibi kurdele kesmeye devam etti Mansur Yavaş'ın şehrine yaptıklarını 'bilgim yok' diyerek inkar edecek kadar nankör ama ezan okunduğu zaman susacak kadar da müslüman. Ekrem İmamoğlu'nun Dağıttığı Sütü Görmezlikten Gelen Erdoğan, Böyle Çay Dağıtıyordu